Help mee aan een nieuw huis: Nieuwsbrief #1

Waarom deze nieuwsbrief?

Villa Vrolijk is een kleinschalige logeeropvang voor kinderen met een (zeer ernstige) meervoudige beperking in Amsterdam Zuidoost. Ieder kind is anders, een individu met een eigen wil en eigen behoeften. Wij geloven dat deze kinderen tot veel meer in staat zijn en een gezonder en gelukkiger leven hebben met een persoonlijke en liefdevolle benadering.

Helaas is ons huidig huis te klein geworden en blijkt het nog niet zo makkelijk om een nieuwe locatie te vinden. Oprichtster Anja Kramer is hier met verschillende betrokken mensen al 3 jaar mee bezig, maar al hun harde werk heeft nog niet het gewenste resultaat bereikt. Daarom ga ik ze helpen, in de rol van project manager “Nieuw Villa Vrolijk Huis”.

Om dit project te laten slagen, kunnen we alle mogelijke hulp gebruiken, en daarom wil ik jou graag via deze maandelijkse nieuwsbrief bij ons project betrekken. Samen bereiken we veel meer dan alleen! Mocht je tips of connecties hebben die ons zouden kunnen helpen, wil je mij dit dan laten weten?

Fijn dat je mee leest!
Vrolijke groetjes van Veronique Stegen, namens het hele Villa Vrolijk team.

huis@v-vrolijk.nl / 06 43 71 44 41

Lees verder >

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief: HIER