Wij zijn de Vrienden van Villa Vrolijk stichting

Iedereen die Villa Vrolijk leert kennen, kan het niet helpen een beetje verliefd op ze te worden. Ze zijn gewoon fantastisch! De manier waarop zij met de kinderen omgaan daar smelt ieders hart van. Het geweldige team van medewerkers zetten zich geen 100%, maar 300% in om de kinderen een fijne tijd te bezorgen. Dit bestaat niet alleen uit de hoognodige zorg, maar juist ook uit de zovele extra’s wat ze voor, en met, de kinderen doen. Zo regelen ze aangepaste speeltoestellen en nemen ze de kinderen mee naar het strand, een festival en afgelopen jaar zelfs helemaal naar Euro Disney. Al deze extra’s die  Villa Vrolijk graag organiseert kan uiteraard niet uit de PGB gelden betaald kan worden.

 Villa Vrolijk heeft vele vrienden

Natuurlijk zijn dit de ouders, broertjes, zusjes, ooms, tantes, familie, buren en vrienden van de kleine bazen die bij Villa Vrolijk komen, en daarnaast zijn er nog véél meer mensen die Villa Vrolijk een warm hart toedragen. 

Als vrienden wil je elkaar natuurlijk graag een handje helpen  

Daarom hebben wij  op 17 januari 2023 de Stichting vrienden van (zorginstelling) Villa Vrolijk opgericht.  Als stichting gaan wij ons inzetten om  financiering rond te krijgen voor verschillende projecten ten bate van onze kanjers. Lees meer over de stichting, en hoe u Villa Vrolijk kunt helpen. Dit kan door middel van een donatie, en een periodieke schenking is door onze ANBI status zelfs aftrekbaar van de belasting. Ook kunt u sponsoren met uw bedrijf, of u inzetten als ambassadeur. Wat fijn, dat er zoveel vrienden zijn!  

Onze projecten

Nieuwe bus Villa Vrolijk

Nieuwe bus

Één van de eerste projecten die De Vrienden heeft gefinancierd is een nieuwe rolstoelbus voor Villa Vrolijk.

Middels een inzendingswedstrijd heeft de bus de naam Letty gekregen. Vernoemd naar Alletta, één van onze kinderen die in 2023 is overleden. De naam was ingezonden door haar ouders.

Villa Vrolijk huis

Nieuw Huis

Villa Vrolijk is heel hard op zoek naar een nieuw huis.


Als Vrienden van zullen wij bijdragen aan bijvoorbeeld de inrichting van een snoezelruimte of speelkamer, maar ook voor bijvoorbeeld het inrichten van de tuin.

Villa Vrolijk bestaat 10 jaar!

Villa Vrolijk bestaat dit jaar 10 jaar, opgericht in 2014, uitgegroeid tot een begrip in de zorgwereld. Een plek, een thuis voor kinderen en jongeren met een (meervoudige) beperking. Een Vrolijke familie!

Als De Vrienden van hebben wij als doel om de ondersteuning, begeleiding en zorg aan de kinderen en jongeren te faciliteren. Daarom dit FeestTikkie. Een Feestjaar vraagt om verschillende activiteiten en natuurlijk cadeaus.

De opbrengst van dit FeestTikkie zal volledig worden besteed aan de jubileumsactiviteiten van dit jaar. Een familiefeest, een broer- en zussendag, maar ook een Villa Vrolijk magazine!

Iedereen kan €10 (of meer) doneren. Het FeestTikkie kan ook (graag zelfs) worden doorgestuurd aan familie, vrienden, kennissen, buren en aan de zakelijke relaties.

FeestTikkie!

Klik op deze betaallink, of scan de QR-code met de camera app van uw telefoon.

QR code donatie via website

Deel dit op je socials!

Samen zorgen we voor een Feestjaar voor Villa Vrolijk!

VV_Logo 10 jaar_Met slogan

Stichting Vrienden van Villa Vrolijk

heeft als doel om de ondersteuning, begeleiding en zorg aan kinderen en jongeren met een (zeer ernstige) meervoudige beperking te faciliteren.

Logo Stichting Vrienden van Villa Vrolijk