Wij zijn de Vrienden van Villa Vrolijk stichting

Iedereen die Villa Vrolijk leert kennen, kan het niet helpen een beetje verliefd op ze te worden. Ze zijn gewoon fantastisch! De manier waarop zij met de kinderen omgaan daar smelt ieders hart van. Het geweldige team van medewerkers zetten zich geen 100%, maar 300% in om de kinderen een fijne tijd te bezorgen. Dit bestaat niet alleen uit de hoognodige zorg, maar juist ook uit de zovele extra’s wat ze voor, en met, de kinderen doen. Zo regelen ze aangepaste speeltoestellen en nemen ze de kinderen mee naar het strand, een festival en afgelopen jaar zelfs helemaal naar Euro Disney. Al deze extra’s die  Villa Vrolijk graag organiseert kan uiteraard niet uit de PGB gelden betaald kan worden.

 Villa Vrolijk heeft vele vrienden

Natuurlijk zijn dit de ouders, broertjes, zusjes, ooms, tantes, familie, buren en vrienden van de kleine bazen die bij Villa Vrolijk komen, en daarnaast zijn er nog véél meer mensen die Villa Vrolijk een warm hart toedragen. 

Als vrienden wil je elkaar natuurlijk graag een handje helpen  

Daarom hebben wij  op 17 januari 2023 de Stichting vrienden van (zorginstelling) Villa Vrolijk opgericht.  Als stichting gaan wij ons inzetten om  financiering rond te krijgen voor verschillende projecten ten bate van onze kanjers. Lees meer over de stichting, en hoe u Villa Vrolijk kunt helpen. Dit kan door middel van een donatie, en een periodieke schenking is door onze ANBI status zelfs aftrekbaar van de belasting. Ook kunt u sponsoren met uw bedrijf, of u inzetten als ambassadeur. Wat fijn, dat er zoveel vrienden zijn!  

Onze projecten

Nieuwe bus

Villa Vrolijk gaat er heel graag op uit met de kinderen. Deze grote en kleine uitjes kunnen niet plaatsvinden zonder de speciale Villa Vrolijk bus. Helaas is deze bus nu toe aan vervanging toe.

Help jij mee?

Villa Vrolijk huis

Nieuw Huis

Wij zijn heel hard op zoek naar een nieuw huis voor Villa Vrolijk. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en lees mee over deze zoektocht.

Als het huis gevonden is, gaan we met de stichting natuurlijk graag helpen!

Stichting Vrienden van Villa Vrolijk

heeft als doel om de ondersteuning, begeleiding en zorg aan kinderen en jongeren met een (zeer ernstige) meervoudige beperking te faciliteren.

Logo Stichting Vrienden van Villa Vrolijk