Vacature: Kwaliteitsmedewerker en persoonlijk begeleider (25-36uur per week)

Villa Vrolijk zoekt zorgverlener met passie

 

Villa Vrolijk is een kleinschalige logeeropvang voor kinderen met een(zeer ernstig) meervoudige beperking in Amsterdam Zuidoost. We zijn een jonge organisatie die continu in ontwikkeling is. De kinderen die op dit moment bij Villa Vrolijk spelen en logeren, variëren in leeftijd en beperking. Ze houden ontzettend van zwemmen, schommelen, ballen, fietsen, wandelen, snoezelen, stoeien, muziek maken en luisteren, chillen en nog veel meer!

Wij zijn per direct op zoek naar een Kwaliteitsmedewerker die zijn of haar functie combineert met minimaal één 24-uursdienst in de week van vrijdag op zaterdag.

Als Kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het administratief en praktisch uitvoering

geven aan het onderhouden van het kwaliteitsmanagementsysteem. Waarbij we werken volgens het Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg. Je geeft als Kwaliteitsmedewerker invulling aan de wet- en regelgeving en maakt de daarbijbehorende protocollen en procedures. Je bent gedreven om antwoorden te vinden op de beleidsvragen vanuit de organisatie en in staat om de opgelegde regelgeving toepasbaar en werkbaar te maken voor de organisatie.

Naast het werken als kwaliteitsmedewerker wat gemiddeld 8-10 uur per week in beslag zal nemen is het een vereiste dat je weet hoe het op de werkvloer is, daarom is het een combinatiefunctie met een 24-uursdienst. Ben jij diegene die ervoor zorgt dat wij blijven voldoen aan de normen van de inspectie voor de gezondheidzorg en lijkt het je een uitdaging om te werken in een jonge en groeiende organisatie waar niet alles in steen gebeiteld is. Dan is deze functie absoluut iets voor jou!

Villa Vrolijk biedt jou:

 • Een uitdagende werkplek en zeer afwisselend werk in deze combinatiefunctie;
 • Scholing in diverse voorbehouden handelingen door een BIG-geregistreerd verpleegkundige;
 • De mogelijkheid om je in te zetten voor de ontwikkeling van Villa Vrolijk, om de zorg en begeleiding en alles eromheen nog beter vorm te geven;
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg 2020- 2021. De functie van Persoonlijk begeleider is ingeschaald in FWG 40, de functie van Kwaliteitsmedwerker in FWG 45. Dit kan in loondienst of als zelfstandige en variërend in uren van 25-36 uur.

Villa Vrolijk vraagt van jou:

 • Achtergrondkennis op HBO-niveau op het gebied van kwaliteitsverbetering, beleid, wet- en regelgeving in de gehandicaptenzorg;
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
 • Je hebt affiniteit met het werken met kinderen en jongeren met een (ernstig) meervoudige beperking. Dit vul je aan met een relevante opleiding in de zorgsector;
 • Één keer in de week werk je van vrijdag op zaterdag en bent daarnaast flexibel inzetbaar in schoolvakanties;
 • Je bent een zelfstandige werker met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Flexibiliteit in denken en doen is een must;
 • Je werkt met je hart, je bent gedreven om de beste zorg (adl-verzorging) en begeleiding te bieden;
 • Je zet je creativiteit in om een leuk dagprogramma vorm te geven met genoeg ruimte voor zowel uitdaging als ontspanning.

Wil je meer weten of kun je meteen aan de slag? Neem dan contact op met Anja Kramer (06-10625422) en/of stuur je CV en sollicitatie naar info@v-vrolijk.nl