Huis nieuwsbrief #2

Familie feest
Wat was het een vrolijke zondag tijdens het Villa Vrolijk Familiefeest! We hebben genoten met zijn allen in speeltuin de Gibraltar, want wat was er veel leuks te zien en te doen!

Fantastisch om de kinderen mee te zien gaan in het spel van de twee danseressen van HALTE 6. Xander stal de show bij het uitreiken van de lintjes van de orde Villa Vrolijk aan “opa en oma” Jan en Annelies, die altijd bereid zijn om bij te springen wanneer het nodig is. Samen met de band zong Bram het hoogste lied, en iedereen ging op de foto in de speciale foto–hoek. Ook de volwassenen werden in het zonnetje gezet; zij kregen een hartverwarmend compliment kado van de twee geweldige complimentenmeisjes. Bovenal was het gewoon super gezellig zo met elkaar, met alle kinderen en hun broertjes en zusjes, ouders, verzorgers, alle medewerkers en alle andere fans van Villa Vrolijk.

Lees verder >

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief: HIER