Vrolijke chauffeur gezocht!


Villa Vrolijk
is een kleinschalige logeeropvang voor kinderen met een (zeer ernstig) meervoudige beperking in Amsterdam Noord. We zijn een jonge organisatie die continu in ontwikkeling is. De kinderen die bij Villa Vrolijk spelen en logeren, variëren in leeftijd van 3 tot 16 jaar. Ze houden ontzettend van zwemmen, schommelen, ballen, fietsen, wandelen, snoezelen, stoeien, muziek maken en luisteren, chillen en nog veel meer!

Voor een van onze kleine bazen zijn we vanaf 1 april op zoek naar iemand die het leuk vindt om hem ’s ochtends naar school te brengen in Hilversum en ’s middags weer van school op te halen en bij ons in Amsterdam Noord te brengen.

Het gaat om de volgende ritten:

  • Donderdagmiddag Hilversum → Amsterdam Noord
  • Vrijdagochtend Amsterdam Noord → Hilversum
  • Vrijdagmiddag Hilversum → Amsterdam Noord
  • Maandagochtend Amsterdam Noord → Hilversum
  • Maandagmiddag Hilversum → Amsterdam Noord
  • Dinsdagochtend Amsterdam Noord → Hilversum

De kleine baas logeert om de week (in de even weken) een lang weekend bij ons, dus we hebben je om de week nodig om hem naar school te brengen en op te halen. Uitbreiding van het aantal ritten is in de toekomst mogelijk. De werktijden zijn:

  • ’s ochtends 7.45u – 9.15u
  • ’s middags 15u – 13.45u

Voor deze functie is zorgervaring niet noodzakelijk. Wel hebben we een VOG van je nodig. Daarnaast is het belangrijk dat je een rijbewijs hebt en (na instructie en inwerken) in onze rolstoelbus wil rijden met onze kleine baas aan boord. Deze kleine baas geniet ontzettend van persoonlijke aandacht, sterke verhalen én goeie grappen. Lijkt het je wel wat om onderweg deze avonturen met hem te beleven, dan maken we graag kennis met jou!

Herken je jezelf hierin en kun je daarnaast genieten van kleine geluksmomentjes, neem dan contact op met Anja Kramer (06-10625422) en/of stuur je CV en sollicitatie naar info@v-vrolijk.nl
Vergoeding in overleg!