Wie vindt een groter huis voor Villa Vrolijk?

Villa vrolijk zoekt een groter huis

Villa Vrolijk groeit uit zijn jasje en daarom zijn we op zoek naar een groter huis. Wij zijn op zoek naar een huurhuis. De locatie moet binnen een straal van 15-20 km van de huidige locatie van Villa Vrolijk afliggen (1033 HP Amsterdam). Dorpen die geschikt zijn, zijn Oostzaan, Landsmeer, Wormerveer, Purmerland, Assendelft, Zaandam en omstreken, maar ook Diemen en Amstelveen zouden opties kunnen zijn.

Op de nieuwe locatie moet het mogelijk zijn om onze eigen ‘Villa Vrolijk wereld’ te creëren. Een tuin met schommel, ballenbak en eigen snoezelruimte. Zoals het nu is in Amsterdam-Noord, maar dan iets ruimer. We beschikken over een rolstoelbus, fietsen en skelters dus we komen overal wel! Het is leuk om even een wandelingetje te kunnen maken naar de supermarkt of het dorpsplein, maar niet noodzakelijk. Belangrijker is dat onze eigen ruimte groot en veilig is.

Lees in onze folder Villa Vrolijk zoekt een GROTER huis waar we voor staan en wat voor huis we zoeken.

Heb je een idee deel dan deze met ons via mail op: info@v-vrolijk.nl of bel 06 10 62 54 22.

Alvast dank!